Niciun comentariu

PERFORMANȚĂ PREMIATĂ CU AUR ÎN STATELE UNITE ALE AMERICII

Sportivul severinean Albert Mufturel a obținut medalia de aur la Campionatul Mondial de Culturism și Fitness, organizat la Miami.

Vreau să le mulțumesc tuturor celor care m-au sprijinit și mi-au fost alături. M-am bucurat de ajutorul Primăriei Drobeta-Turnu Severin și în special al domnului primar Marius Screciu, înainte să particip la această competiție, ceea ce este foarte important. Pentru a ne putea pregăti, noi, sportivii, avem nevoie de sprijin financiar înainte de concursuri, de aceea mulțumesc încă o dată pentru sprijin și încrederea acordată. Voi mai participa la un concurs, în luna noiembrie, sper să recâștig titlul de campion mondial absolut.” A declarat Albert Mufturel

Albert Mufturel a reprezentat cu succes Severinul la Campionatul Internațional de Culturism și Fitness Pan Am, unde a obținut atât medalia de aur la categoria, “Open Master Bodybuilding” și medalia de argint la categoria “Senior classic physique”.

Este un sportiv pe care noi l-am sprijinit așa cum îi sprijinim toți sportivii care fac performanță. Sunt oameni care trudesc în sălile de antrenament, acolo unde își desfășoară activitatea. Îi urez lui Albert mult succes, atât în competițiile sportive, cât și la locul de muncă!” A transmis Marius Screciu, primarul orașului Drobeta-Turnu Severin.

Albert Mufturel a lucrat timp de 16 ani la ISU Mehedinți, iar din 2021 este luptător în cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale al IPJ Mehedinți.

S-ar putea să îți placă și:

Tags: Albert Mufturel, aur, miami, primaria drobeta turnu severin, restartnews

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed