Connect with us

Restart News

SEDIUL POLIȚIEI DIN VÂNJU MARE, MODERNIZAT CU FONDURI DIN PLANUL NAȚIONAL DE REDRESARE ȘI REZILIENȚĂ

Sediul poliției din Vânju Mare urmează să fie modernizat cu fonduri din Planul Național de Redresare și Reziliență. Vineri a fost semnat Contractul de proiectare și execuție lucrări pentru realizarea obiectivului de investiție ”Reabilitarea și modernizarea sediului Poliției orașului Vânju Mare din strada Nicolae Bălcescu, nr.15”, beneficiarul fiind Inspectoratul de Poliție Județean Mehedinți ce are ca lider de parteneriat Ministerul Afacerilor Interne.

Câștigătoarea licitației și semnatara contractului în calitate de antreprenor este asocierea de firme S.C. ADAL PROD COOPTIM S.R.L. și S.C. KION DESIGN STRUCTURE S.R.L.

Contractul face parte din Proiectul depus în cadrul Planului Național de Redresare și Reziliență, Componenta 5 – Valul renovării, Operațiunea Renovare energetică a clădirilor publice – Autorități centrale, cu titlul de apel: PNRR/2022/C5/2/B2.2./1, runda 2.

Valoarea contractului semnat este de 1.880.902,18 lei, la care se adaugă taxa pe valoare adăugată în sumă de 357.371,41 lei, iar durata de execuție a lucrărilor este de 15 luni de la semnarea contractului.

Valoarea proiectului va fi suportată de către MDLPA, în conformitate cu legislația în vigoare, constituind cheltuială eligibilă.

La finalul contractului sediului Poliției orașului Vânju Mare va fi o clădire modernă, inteligentă și verde, îndeplinind normele europene de reducere a emisiilor de carbon și de reducere a consumului anual specific de energie finală pentru încălzire cu peste 70% față de emisiile și de consumul actual.

Continuă să citeşti
Adaugă Comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © 2022 restartnews.ro .

Noi și partenerii noștri (rețelele de socializare și furnizorii noștri de servicii analitice) prelucrăm date pentru a permite website-ului să funcționeze