Niciun comentariu

DOI BĂRBAȚI, VICTIME ALE UNUI ACCIDENT RUTIER SALVAȚI DE CĂTRE DOI POLIȚIȘTI DE FRONTIERĂ 

Doi polițiștii de frontieră din Mehedinți au acordat primul ajutor pentru două victime implicate într-un accident rutier, produs duminică, pe 17 septembrie, la ieșirea din localitatea Balta Verde.

Fără să stea pe gânduri, colegii noștri s-au îndreptat imediat la locul producerii evenimentului rutier. Ajunși acolo au putut observa două persoane care aveau nevoie de ajutor. Ovidiu le-a acordat primele îngrijiri. Pentru că cei doi bărbați aveau nevoie de ajutor medical specializat, Cristian a sunat la numărul unic de urgență 112. Până la sosirea ambulanței, colegii noștri au stat lângă ei și au încercat să îi liniștească. Cei doi bărbați au fost transportați la spital, iar acum sunt în afara oricărui pericol. Cristian și Ovidiu, felicitări pentru implicarea și prezența de spirit de care ați dat dovadă!”Transmite Poliția de Frontieră din Mehedinți 

Cristian și Ovidiu sunt polițiști de frontieră în cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Gîrla Mare și își desfășoară activitatea în Poliția de Frontieră Română de 30 ani, respectiv 16 ani.

S-ar putea sa iti placa si:

Tags: accident rutier, mehedinti, politia de frontiera, restartnews, salvatori, victime

Articole asemanatoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed