Connect with us

Sistem Bolnav

ADRIAN CICAN MĂNÂNCĂ CIRC PE PÂINE, DIN CASTRON

Nimic nu ne mai surprinde în ceea ce îl privește pe managerul Spitalului Municipal Orșova, Adrian Cican, atunci când este vorba de luptele pe care și le creează voit, cu întreaga administrație locală din Orșova. După mega mișcarea politică de a face pasul către PNL Mehedinți, lângă epava de Virgil Popescu, Cican se transformă într-o victimă, folosind drept scut spitalul și pacienții. După o conferință patetică susținută zilele trecute, împreună cu noii săi colegi de partid, Steluța Firu( crupierul PNL Mehedinți) și ex-ul ministru al Energiei, Virgil Popescu, astăzi apare din nou pe rețelele de socializare, cu un castron, cu mic dejun. Postarea pare puțin cam aiurită, însă nimic nu ne mai poate surprinde, căci acuzațiile pe care le aduce primarului Marius Stoica, consilierilor PSD și PRO ROMÂNIA se contrazic cu realitatea scrisă în negru pe alb. Cel care urlă că nu este susținut financiar de primărie, este același care face achiziția de caserole pentru hrana pacienților, în data de 30.08.2023. Probabil, singura vină a administrației locale este că nu se ocupă în mod direct să-l aprovizioneze pe Cican.

După declarațiile calomnioase ale lui Cican, primăria Orșova arată într-o postare publică, realitatea.

Dovada achiziției de caserole

Victimizarea lui Adrian Cican pare să se transforme deja într-o boală, care nu poate fi tratată la Spitalul Orșova. Tot sistemul este împotriva lui, acum, a lui și a noilor săi colegi de partid( PNL Mehedinți). Nu ne mai lasă deloc din ȘOC și GROAZĂ, că doar așa mai poate menține atenția publică asupra sa. Deși îi sunt aprobate proiectele, pentru dezvoltarea infrastructurii spitalicești, Cican susține tocmai contrariul, fără a ține cont că există documentele care atestă aceste fapte.

Prin urmare, circul pe pâine este la ordinea zilei între Adrian Cican și primarul Orșovei, consilierii PSD și PRO ROMÂNIA. Cel mai probabil, intrând mai devreme în campanie, alături de colegii disperați din PNL, în curând, se va mânca rahat pe pâine.

Foto conferință:

Adrian Cican (războinicul Terminator); Virgil Popescu( cel cu conturile pline); Stela Firu (luceafărul PNL) ; Bogdan Duică ( viceprimarul degeaba)

Sursa foto: captură facebook Adrian Cican/ primăria Orșova

Continuă să citeşti
Adaugă Comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © 2022 restartnews.ro .

Noi și partenerii noștri (rețelele de socializare și furnizorii noștri de servicii analitice) prelucrăm date pentru a permite website-ului să funcționeze