Connect with us

Restart News

UN AUTOTURISM A CĂZUT ÎN GOLFUL BAHNA, ÎN URMA UNUI ACCIDENT

Pompierii mehedințeni au fost solicitați să intervină la un accident rutier produs pe Drumul Național 6, între localitățile Drobeta Turnu-Severin și Orșova. Două mașini implicate, una dintre ele ajuns în prăpastie, în Golful Bahna. Șoferul a reușit să iasă singur din mașină.

” La locul evenimentului, au fost mobilizate de urgență două autospeciale de stingere, dotate cu modul de prim ajutor și o ambulanță SMURD din cadrul Detașamentului Orșova, dar și trei echipaje SAJ.În accident au fost implicate două autoturisme, iar în urma impactului, unul dintre acestea a căzut în golful Bahna. Din fericite, în interior se afla doar șoferul, care a reușit să se autoevacueze în siguranță.Echipajele medicale au evaluat toate cele cinci persoane implicate în accident, acestea fiind conștiente și cooperante.În prezent, trei persoane, care au primit îngrijiri medicale la locul evenimentului, sunt transportate la UPU Drobeta Turnu Severin, iar alte două primesc îngrijiri medicale la locul evenimentului”, transmite ISU Mehedinți.

Continuă să citeşti
Adaugă Comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © 2022 restartnews.ro .

Noi și partenerii noștri (rețelele de socializare și furnizorii noștri de servicii analitice) prelucrăm date pentru a permite website-ului să funcționeze