Connect with us

Restart News

MOTOCICLIST MORT ÎN ACCIDENT, LA ȘIMIAN

Accidentul a avut loc cu puțin timp în urmă, pe Drumul Național 6, la intrarea în comuna Șimian, Mehedinți. Bărbatul avea doar 27 de ani, dar a pierdut pariul cu viața.


Din primele informații, acesta circula din direcția Craiova – Drobeta-Turnu Severin, iar la un moment dat, a pierdut controlul motorului pe care îl conducea, s-a izbit de o bordură și a fost aruncat sub pod, de unde l-au scos echipajele de salvare. Din păcate, nu s-a mai putut face nimic pentru bărbat, acesta a fost declarat decedat.


Tânărul care și-a pierdut viața era căsătorit și avea un copil de un an. Martorii de la fața locului susțin că au văzut-o pe soție, vorbind cu el în trafic, dintr-o mașină paralelă cu motocicleta pe sensul de mers. Nu se știe dacă graba, neatenția sau alte motive, i-au adus sfârșitul. Autoritățile cercetează la fața locului, pentru a stabili modul cum a avut loc această tragedie.

Sursa foto: Captură Actual Mehedinți

Continuă să citeşti
Adaugă Comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © 2022 restartnews.ro .

Noi și partenerii noștri (rețelele de socializare și furnizorii noștri de servicii analitice) prelucrăm date pentru a permite website-ului să funcționeze