Connect with us

Restart News

SERBARE DE FINAL DE AN, LA CENTRUL RECREATIV “SFÂNTA TEREZA VERZERI”

A fost o zi plină de bucurie pentru copiii înscriși la Centrul Recreativ Sf.Tereza Verzeri, din Drobeta-Turnu Severin. Cei mici au petrecut împreună finalul de an, cu multă muzică, dansuri și voie bună, iar la finalul petrecerii au spus în cor, alături de părinți, bun venit vacanței de vară. 

Ne-am bucurat împreună de muzică, dansuri și tot felul de jocuri. Copiii și-au dorit mult această petrecere, cel mai mult s-au bucurat de faptul că au fost împreună, pentru ei, ca și pentru noi, aceasta este cea mai mare bucurie,” spune sora Sheela Babu, una dintre surorile care se ocupă de copiii înscriși la centru

Centrul Recreativ Sf Tereza Verzeri este singurul de acest tip, din Drobeta-Turnu Severin. El funcționează independent de creșele și grădinițele de stat, de aceea a rămas deschis și în luna iulie, pentru copiii înscriși aici. 

Copiii noștri se bucură, într-o locație primitoare, de activități educative, program after school și școală de vară pentru toate vârstele. La noi procesul de învățare se realizează prin jocuri și activități creative, ” a mai adăugat sora Maria Teresa Ambaic, cea care se ocupă zilnic de copii, alături de ceilalți angajați ai centrului.

Centrul Recreativ Sf. Tereza Verzeri a fost înființat de Congregația Fiicelor Inimii Preasfinte a lui Isus, o comunitate de drept pontifical, înfiinţată în 1840 de călugăriţa italiancă Teresa Eustochio Verzeri. 

Următorul an școlar începe din 4 septembrie la  centrul recreativ din Turnu Severin, iar părinții care doresc să își înscrie copiii aici, pot cere mai multe informații la adresa: strada Horațiu numărul 3, la numărul de telefon: 

0737 693 991, ori prin e-mail la adresa: fscj.romania@hotmail.com

Continuă să citeşti
Adaugă Comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © 2022 restartnews.ro .

Noi și partenerii noștri (rețelele de socializare și furnizorii noștri de servicii analitice) prelucrăm date pentru a permite website-ului să funcționeze