Connect with us

Administrație

PREMIAȚI PENTRU REZULATALE OBȚINUTE LA EXAMENE

Un număr de 13 elevi din unitățile școlare de pe raza județului Mehedinți, aflați în grija DGASPC Mehedinți, în plasament sau în centru, au fost premiați în cadrul ședinței Consiliului Județean Mehedinți, cu suma de 1000 de lei. Gestul vine în semn de apreciere pentru munca acestor copii, pentru faptul că, deși au trecut prin situații familiale dificile, au reușit să demonstreze că se poate.

” Copiii aflați în sistemul de protecție socială al DGASPC Mehedinți au fost premiați de către Consiliul Județean pentru rezultatele obținute la Examenul de Evaluare și Bacalaureat. Am considerat că, este important să le arătăm aprecierea noastră, pentru tot efortul depus. Suntem alături de ei, acum și în viitor!”, a declarat președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu.

Inițiativa de premiere a acestor copii vine de la DGASPC Mehedinți. Directorul Executiv, Adrian Bidilici, a fost prezent în mijlocul lor.

Soarta acestor copii ne preocupă în mod constant, grija noastră nu se oprește niciodată. Ei sunt elevii care au reușit să obțină rezultate bune și foarte bune, iar asta este o formă de a le mulțumi, pentru ceea ce sunt „, transmite Adrian Bidilici, director DGASPC.

Ayan Nițu a fost elevul școlii noastre, Gimnazială numărul 5 din Drobeta-Turnu Severin, cartierul Schela, un copil extraordinar de bun și cuminte, aflat în grija bunicii. Suntem mândri de rezultatul de la Examenul de Evaluare Națională, atât eu cât și colegii mei profesori. A intrat, în urma repartițiilor, la Colegiul Economic „Tehodor Costescu”, profil Comerț, acolo unde și-a dorit. Îi doresc din toată inima să fie la fel de cuminte și implicat pe viitor, să creadă în el și în puterea lui de a reuși în viață”, a declarat Georgiana Coca, consilier județean și director al Școlii Gimnaziale nr.5 Drobeta-Turnu Severin.

Continuă să citeşti
Adaugă Comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © 2022 restartnews.ro .

Noi și partenerii noștri (rețelele de socializare și furnizorii noștri de servicii analitice) prelucrăm date pentru a permite website-ului să funcționeze