Niciun comentariu

CURSE AUTOMOBILISTICE, ÎN WEEKEND, LA SEVERIN

A fost un weekend plin pentru iubitorii de curse auto, care s-au reunit în zona Sălii Polivalente din Drobeta-Turnu Severin, în acest weekend, să urmărească etapa a treia din cadrul Campionatelor Naționale de Îndemânare Auto, Super Slalom și Vehicule Electrice.

Sâmbătă, pe 1 iulie s-au desfășurat antrenamentele libere, iar ziua de duminică a fost rezervată antrenamentelor cronometrate, urmate de cele două manșe de concurs. Seara a avut loc festivitatea de premiere. Zeci de sportivi din toată țara, atât juniori cât și seniori au fost premiați pentru performanțele lor.

Etapa a treia a Campionatelor Naționale de Îndemânare Auto, Super Slalom și Vehicule Electrice a reunit în acest weekend, la Drobeta-Turnu Severin, zeci de piloți din toată țara! Ne-am bucurat să găzduim acest eveniment sportiv, desfășurat după o pauză de 10 ani în orașul nostru. Seara trecută am premiat peste 30 de sportivi, atât la categoriile de juniori cât și de seniori. Felicitări tuturor participanților și mulțumiri organizatorilor pentru implicarea în acest concurs!” A transmis Aurel Vlăduț, șeful Serviciului de Comunicare al Primăriei Drobeta-Turnu Severin

Potrivit Federației Române de Automobilism Sportiv, un incident a anulat finalul ultimei manșe de concurs la etapa din Campionatul Național de Îndemânare Auto, după ce un concurent a pierdut controlul mașinii și a derapat. Mașina a acroșat în acel moment și un membru voluntar al personalului de ordine. Din păcate, acesta, se pare că, nu respecta procedurile și era așezat jos în fața gardului de protecție, atent la telefonul mobil.

Pilotul nu a avut nicio problemă medicală, în timp ce membrul personalului de ordine a fost transportat la spitalul din localitate, acolo unde se află sub investigații, dar în afara oricărui pericol.

Federația Română de Automobilism Sportiv a demarat o anchetă pentru a stabili circumstanțele care au dus la producerea acestui incident.

Unul dintre băieţii care asigurau securitatea traseului în loc să fie atent să asigure securitatea din nefericire el a stat pe telefon şi era într-o poziţie în care el nu a văzut că a venit maşina. În felul asta l-a acroşat, l-a atins fără să fie un accident grav, dar totuşi s-a întâmplat să îl acroşeze,” spune Teodor Gheorghe, organizator

Competiția a fost organizată la Severin, după o pauză de 10 ani sub autoritatea Federației Române de Automobilism Sportiv,  GT Auto Club Sportiv, în colaborare cu ACS Philadelphia Motor Sport, și cu sprijinul Primăriei Drobeta-Turnu Severin.

S-ar putea să îți placă și:

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed