Connect with us

Restart News

A ÎNCEPUT EXAMENUL DE BACALAUREAT

Peste 130.500 de elevi din toată țara încep de astăzi probele scrise ale Bacalaureatului. În Mehedinți s-au înscris 1819 elevi și a fost raportat un singur incident, un elev din Vânju Mare a fost eliminat din examen după ce i-a sunat telefonul în buzunar în timpul probei.

Probele scrise din prima sesiune a examenului național de bacalaureat 2023 (iunie – iulie) se vor desfășura în perioada 26 – 29 iunie în 464 de centre din toată țara. 

Potrivit calendarului probelor la examenul de bacalaureat, marți pe 27 iunie va avea loc proba obligatorie a profilului (discipline, în funcție de profil: Matematică și Istorie).

Miercuri, 28 iunie: proba la alegere a profilului şi specializării (se poate opta, în funcție de filieră, profil și specializare pentru una din cele 10 discipline: Biologie, Chimie, Fizică, Economie, Filosofie, Geografie, Informatică, Logică, argumentare și comunicare, Sociologie și Psihologie)

Joi, 29 iunie: Limba si literatura maternă (pentru elevii de la toate filierele, profilurile şi specializările, care au urmat studiile liceale într-o limbă a minorităților naționale)

La nivel național s-au înscris pentru susținerea acestor probe în prima sesiune, peste 130.500 de candidați.

Continuă să citeşti
Adaugă Comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © 2022 restartnews.ro .

Noi și partenerii noștri (rețelele de socializare și furnizorii noștri de servicii analitice) prelucrăm date pentru a permite website-ului să funcționeze