Connect with us

Restart News

DOUĂ ACCIDENTE ÎN ACELAȘI LOC LA SEVERIN, UN COPIL ȘI BONA SA, LOVIȚI PE TRECEREA DE PIETONI

Două accidente au avut loc în această dimineață la Drobeta-Turnu Severin, la intersecția străzii Independenței cu Bulevardul Tudor Vladimirescu. 

Primul a avut loc în jurul orei 07:00, un șofer care conducea o mașină înmatriculată în Suceava a pierdut controlul volanului și a lovit un semafor electric după care a fugit de la fața locului. 

Din accident, au rezultat două victime, pasageri în  autoturism,  care au fost transportate la o unitate medicală pentru acordarea de îngrijiri de specialitate.A fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului.” Transmite IPJ Mehedinți

La două ore distanță, în aceeași intersecție, șoferul unui microbuz a lovit pe trecerea de pietoni un copil de doi ani și bona acestuia, o femeie de 55 de ani. Victimele au fost transportate la spital. Poliția a deschis o anchetă iar șoferul microbuzului are dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. 

Continuă să citeşti
1 Comment

1 Comment

  1. Bălulescu Vasile

    4 iunie 2023 at 20:09

    Cred ca era mai bine cu semafoarele de dinaintea acestora,când era verde la autovehicule era stop la pietoni si invers,plus ca mai erau și secundometrele,care ii lamureau pe toți participantii la trafic de timpul de traversare a intersectiei,rămas! Acum sant situații când au liber și pietonii su autovehiculele,sucd4 multe ori se creează ambuscada,rezultatul fiind de multe ori dezastros ACCIDENTE! Si am mai inteles ca pietonii au posibilitatea de a solicita semaforului liber la traversare!E corect,constituțional? Nu cumva suna a discriminare? Ce părere aveți?
    Personal as propune respectarea ordinii si a timpului de traversare,cum a fost inainte!Pietonul s-astepte travwrsarea când îi vine rândul, nu să forțeze traversarea solicitând semaforului aceasta facilitate !

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © 2022 restartnews.ro .

Noi și partenerii noștri (rețelele de socializare și furnizorii noștri de servicii analitice) prelucrăm date pentru a permite website-ului să funcționeze