Connect with us

Restart News

POLIȚIȘTII DIN PENITENCIARE, ÎN GREVĂ JAPONEZĂ

Polițiștii din penitenciare s-au aflat astăzi în grevă japoneză. Aceștia sunt nemulțumiți după ce au aflat că le crește vârsta de pensionare:

Marţi, 30.05.2023, poliţiştii de penitenciare îşi desfăşoară activitatea profesională purtând o banderolă albă pe braţ, pentru a atrage atenţia clasei politice cu privire la dezastrul în care se află penitenciarele din cauza proastei guvernări PNL-PSD-UDMR. Greva japoneză de marţi va fi urmată de blocarea la propriu a penitenciarelor.

Miercuri, 31.05.2023, poliţiştii de penitenciare vor refuza să intre la programul de lucru timp de 2-4 ore, deoarece s-au săturat să mai fie bătaia de joc a guvernanţilor ce, permanent umilesc sistemul de apărare, ordine publică şi siguranţă naţională”, se arată în comunicat.

Protejarea pensiilor militare vehement trâmbiţată în spaţiul public de guvernanţi s-a dovedit a fi o mare minciuna şi o înşelătorie de proporţii.
Federaţia PUBLISIND şi Federaţia Sindicatelor din Administraţia Naţională a Penitenciarelor anunţă că poliţiştii de penitenciare vor începe de miercuri blocarea penitenciarelor prin “exces de zel” şi refuzul de efectuare a orelor suplimentare,” 
mai reclamă angajații din penitenciare

Aceștia solicită:

Eliminarea inechităţilor salariale din sistemul public, pentru aplicarea legii­cadru 153/2017 privind salarizarea bugetarilor.

Aplicarea legii nr. 223/2015 privind pensiile militare, fără modificări.

Stoparea modificăriiLegii pensiilor militare. Actualizarea şi indexarea pensiilor militare.

Actualizare normă hrană şi normă echipare.

Plata salariului de grad la valoarea actualizată, integral.

Continuă să citeşti
Adaugă Comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © 2022 restartnews.ro .

Noi și partenerii noștri (rețelele de socializare și furnizorii noștri de servicii analitice) prelucrăm date pentru a permite website-ului să funcționeze