Connect with us

Administrație

Grad de ocupare record în luna mai, la hotelul Ceres din Stațiunea Bala

Hotelul Ceres din Bala, parte a  Societății de Tratament Balnear și Recuperare a Capacității de Muncă,  este ocupat în această perioadă în procent de 100% .

Toate cele 103 camere cu 206 locuri de cazare sunt ocupate de pensionarii veniți la tratament cu bilete prin casele județene de pensii și de turiștii care au achiziționat pachete turistice de la Recepția hotelului sau de la agențiile de turism.

Managerul complexului balnear din stațiunea Bala , Dragoș Năstasie spune că și-a atins obiectivul pentru sfârșitul lunii mai , acela de a avea toate locurile ocupate.

Dragoș Năstasie– Manager Hotelul Ceres din Bala

“Odată cu creșterea calității serviciilor oferite la complexul balnear din Bala , muncă începută în urmă cu 3 ani , inevitabil a crescut si gradul de ocupare în fiecare an . Știu că prin oferirea serviciilor de tratament , cazare si masă de bună calitate , vom avea hotelul ocupat în procent de 100% până cel puțin la sfârșitul lunii septembrie , dar sunt optimist că vom avea un grad de ocupare de peste 80% si pentru lunile din toamnă-iarnă. În acest moment a început seria a VI-a de tratament la complexul balnear din stațiunea Bala , sejur ce durează 16 zile “ a declarat managerul complexului de recuperare a capacității de muncă din Bala , Dragoș Năstasie.

Mai mulți pacienți și turiști, înseamnă mai mulți bani în bugetul propriu al hotelului, fapt ce demonstrează, o bună manageriere și capacitate de dezvoltare pe viitor.

Continuă să citeşti
Adaugă Comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © 2022 restartnews.ro .

Noi și partenerii noștri (rețelele de socializare și furnizorii noștri de servicii analitice) prelucrăm date pentru a permite website-ului să funcționeze