Connect with us

Administrație

SECȚIA BOLI INFECȚIOASE, PAȘI REPEZI SPRE MODERNIZARE

Lucrările de modernizare a Secției Boli Infecțioase din cadrul Spitalului Județean de Urgență din Drobeta Turnu Severin sunt realizate în procent de 60% și sunt șanse bune ca până la sfârșitul anului, proiectul să se finalizeze, acesta fiind termenul asumat prin contractul de finanțare semnat de Consiliul Județean Mehedinți cu Agenția pentru Dezvoltare Sud-Vest Oltenia.

Proiectele pentru reabilitarea/modernizarea clădirii principale a Spitalului Județean de Urgență Drobeta Turnu Severin și a secțiilor exterioare sunt o prioritate pentru ce-a de-a doua parte a anului și urmăresc îndeaproape toate lucrările! Vreau să nu avem sincope care să ducă la întârzieri, dar mai ales, îmi doresc să fie bine realizate lucrările întrucât astfel de investiții se fac o dată la 20-30 de ani!” A declarat Aladin Georgescu, președintele Consiliului Județean Mehedinți

Lucrările la corpul existent avansează rapid. Până acum s-a realizat izolația și se lucrează la tencuiala exterioară și interioară, dar și la instalația sanitară și instalația electrică. S-a realizat cea mai mare parte din acoperiș și a fost livrată tâmplăria care va fi montată în perioada următoare, după ce se va turna șapa.

Pe de altă parte, s-au realizat fundația, stâlpii și diafragmele de la parter și se lucrează la cofrarea și armarea peste parter, în cazul primului corp nou al secției.

Construcția pentru cel de-al doilea corp nou va începe în cursul săptămânilor viitoare.

Continuă să citeşti
Adaugă Comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © 2022 restartnews.ro .

Noi și partenerii noștri (rețelele de socializare și furnizorii noștri de servicii analitice) prelucrăm date pentru a permite website-ului să funcționeze