Connect with us

Administrație

ACOPERIȘUL TERMINALULUI DE PASAGERI DIN PORTUL ORȘOVA INTRĂ ÎN REABILITARE

Noi investiții în Portul Orșova! Darius Loga, actualul director al unității de administrare portuară a anunțat că în perioada următoare, acoperișul terminalului de pasageri va intra în proces de reabilitare:

După 14 ani, perioadă în care infiltrațiile din Terminalul de pasageri al Portului Orșova au creat mari probleme, am reușit să obțin fondurile necesare reabilitării acoperișului. Situația va fi rezolvată ca urmare a aprobării bugetului Companiei, pentru anul 2023, privind alocarea banilor necesari acestei investiții.
Mulțumesc actualului director general al Compania Naționale ,,Administrația Porturilor Dunării Fluviale,, Giurgiu, domnului Marius Olteanu pentru susținerea acestui proiect și pentru faptul că a înțeles necesitatea modernizării infrastructurii Portului din Orșova, după foarte mulți ani. Prin această investiție vom crea condiții moderne care să respecte întru totul normele de siguranță atât pentru navele comerciale, cât și pentru cele de pasageri.”
A declarat Darius Loga, directorul Portului Orșova

Continuă să citeşti
Adaugă Comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © 2022 restartnews.ro .

Noi și partenerii noștri (rețelele de socializare și furnizorii noștri de servicii analitice) prelucrăm date pentru a permite website-ului să funcționeze