Connect with us

Administrație

TAXELE ȘI IMPOZITELE NU SE MĂRESC ANUL VIITOR LA TURNU-SEVERIN

Consilierii locali ai Municipiului Drobeta-Turnu Severin s-au întrunit astăzi în ședință. S-a decis ca valoarea taxelor și a impozitelor pentru anul viitor, să rămână la același nivel iar Serviciul Public Administrația Piețelor, Târgurilor și Oboarelor a fost transformat în societate privată sub administrarea primăriei. Această modificare juridică a fost adoptată pentru ca serviciul piețelor să poată atrage fonduri europene pentru modernizare și dezvoltare. Tot în ședința de consiliu local de astăzi s-a aprobat documentația pentru construirea unui nou adăpost la Turnu Severin pentru câini fără stăpân. 

De astăzi, Serviciul Public Administrația Piețelor Târgurilor și Oboarelor din cadrul Primăriei Drobeta Turnu-Severin devine societate privată ce va funcționa tot în subordinea Consiliului Local. Decizia a fost luată pentru ca primăria municipiului Drobeta Turnu-Severin să poată accesa fonduri europene pentru dezvoltarea acest serviciu. 

Consilierii locali au mai aprobat în ședință publică menținerea tarifelor pentru anul viitor a taxelor și impozitelor locale și înființarea unui adăpost nou pentru câinii fără stăpân. 

Îi asigur pe severineni că anul viitor nu vor plăti nimic în plus la taxele locale. Astăzi am aprobat menținerea lor la nivelul acestui an. Un al doilea lucru important pe ordinea de zi pe care l-am aprobat este cel legat de forma juridică a Serviciului Public Administrația Piețelor Târgurilor și Oboarelor din cadrul Primăriei Drobeta Turnu-Severin. Am aprobat trecerea lui într-o formă privată tot în subordinea Consiliului Local, ceea ce ne permite nouă, ca primărie, să atragem fonduri europene pentru acest serviciu. De asemenea am aprobat documentația necesară pentru construirea unui nou adăpost pentru câinii comunitari, în această toamnă urmând să începem lucrările pentru construirea lui.”  A transmis Marius Screciu, primarul Severinului

Tot în ședința de astăzi a fost aprobată și documentația tehnico-economică  pentru depunerea unui proiect în vederea extinderii rețelei de apă și canalizare. S-a pus în discuție realizarea și reabilitarea de parcări în Drobeta-Turnu Severin. 


Continuă să citeşti
Adaugă Comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © 2022 restartnews.ro .

Noi și partenerii noștri (rețelele de socializare și furnizorii noștri de servicii analitice) prelucrăm date pentru a permite website-ului să funcționeze