Niciun comentariu

PERSOANE CERCETATE PENTRU DEȚINERE ȘI TRAFIC DE DROGURI

Polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Mehedinți, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Mehedinți, au efectuat ieri, pe 12 aprilie, 5 percheziții la mai multe persoane bănuite de săvârșiriea infracțiunii de deținere și trafic de droguri de risc.

În urma perchezițiilor, au fost descoperite și ridicate fragmente vegetale de culoare verde – olive, posibil cannabis, o substanță pulvelurentă albă, posibil cocaină, 7 telefoane mobile, 5 grindere, 3 cântare electronice, recipiente cu urme de materie vegetală sau substanță de culoare albă și 1.533 de lei. Din cercetări a reieșit că 4 bărbați, cu vârste între 21 și 31 de ani, în perioada ianuarie – aprilie 2023, ar fi vândut droguri de risc, în județul Mehedinți.” Transmite IPJ Mehedinți

În urma probatoriului administrat, procurorul a dispus reținerea, pentru 24 de ore, a unui  bărbat, de 27 de ani, iar pentru ceilalți 3 s-a luat măsura preventivă a controlului judiciar.

Astăzi, 13 aprilie a.c., bărbatul, de 27 de ani, urmează să fie prezentat Tribunalului Mehedinți, cu propunere de arestare preventivă.Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de deținere și trafic de droguri de risc.”Transmite IPJ Mehedinți

Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcția Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române.Activitățile au beneficiat de sprijinul jandarmilor.

S-ar putea sa iti placa si:

Tags: ipj mehedinți, perchezitii, restartnews

Articole asemanatoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed