Connect with us

Restart News

CFR CĂLĂTORI SUPLIMENTEAZĂ ÎN PREAJMA PAȘTELUI NUMĂRUL DE TRENURI

CFR Călători va suplimenta, în perioada Sărbătorilor Pascale, trenurile spre cele mai solicitate destinaţii, întrucât sunt aşteptate vârfuri de trafic, au anunțat luni, 10 aprilie, reprezentanții companiei. 

CFR Călători informează că în perioada Sărbătorilor de Paşte sunt aşteptate vârfuri de trafic şi va opera cu întreaga capacitate tehnic disponibilă de transport, pentru asigurarea compunerii trenurilor. Astfel, în funcţie de evoluţia şi dinamica traficului de pasageri, vor fi suplimentate operativ trenurile către cele mai solicitate destinaţii”, a transmis CFR Călători.

În acest context, pentru evitarea supraaglomerării la anumite trenuri, reprezentanţii CFR Călători recomandă pasagerilor să îşi procure din timp legitimaţiile de călătorie şi să folosească toate trenurile puse la dispoziţie în graficul de circulaţie al zilei.

Biletele pot fi achiziţionate cu anticipaţie utilizând următoarele canale: online, de pe www.cfrcalatori.ro; din aplicaţia mobilă „CFR Călători mersul trenurilor şi bilete online” (disponibilă în Google Play, App Store şi Huawei AppGallery); de la automatele de vânzare bilete din gări sau direct de la casele de bilete din gări şi agenţii de voiaj CFR ori de la distribuitorii autorizaţi (agenţii de turism).

Indiferent de canalul ales pentru cumpărare, CFR Călători oferă reduceri importante. De exemplu, biletul dus-întors se poate cumpăra cu o reducere de 10%; la cumpărarea biletelor de la automatele de vânzare din staţii cât şi online – direct de pe site sau din aplicaţia de pe telefon – se acordă o reducere de 5% etc. De asemenea, conform legii, elevii pot călători gratuit, iar studenţii beneficiază de 50% reducere la călătoria cu vagoane clasa a 2-a.

Facem apel la călători să nu urce în tren fără bilet de călătorie, dacă la ghişeu/casa de bilete li se comunică faptul că locurile au fost epuizate. Vor evita astfel, plata în tren a biletului cu suprataxă şi/sau suportarea costurilor amenzii conform reglementărilor în vigoare. Înainte de călătorie, recomandăm tuturor pasagerilor să se asigure că au achiziţionat bilet pentru evitarea taxării suplimentare în tren şi/sau suportarea costurilor amenzii conform reglementărilor în vigoare. Pentru informaţii actualizate despre circulaţia trenurilor, călătorii sunt rugaţi să consulte pagina de internet a companiei www.cfrcalatori.ro, să ne contacteze la numărul de telefon 021/9521 sau să se adreseze personalului nostru din staţii”, arată reprezentanții CFR Călători.

Continuă să citeşti
Adaugă Comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © 2022 restartnews.ro .

Noi și partenerii noștri (rețelele de socializare și furnizorii noștri de servicii analitice) prelucrăm date pentru a permite website-ului să funcționeze