Connect with us

Restart News

CONCERT DE PRICESNE ÎN ZIUA DE FLORII

Zeci de copii, elevi la mai multe școli din Drobeta-Turnu Severin au luat parte în Duminica Floriilor la cea de-a XV-a ediție a Concursului Național Catehetic, denumit ,,Tineri și vârstnicii să laude numele Domnului”. Evenimentul, devenit deja o tradiție pentru biserica Sf Ioan Botezătorul din Turnu Severin a adus împreună, deopotrivă tineri și vârstnici într-un concert inedit de pricesne. La final, copiii au răsplătiți cu daruri oferite de parohie.

În fiecare an , biserica Sf Ioan Gură de Aur din Drobeta-Turnu Severin răsună de glasul copiilor care vin să cânte pricesne de sărbătoarea Floriilor. Concertul de pe 9 aprilie, când creștin ortodocșii au sărbătorit Intrarea lui Isus în Ierusalim, a reunit atât voci ale tinerilor cât și ale credincioșilor vârstnici.

La finalul evenimentului copiii au primit pachete cu dulciuri din partea parohiei. Concursul ”Tineri și vârstnicii să laude numele Domnului” își propune să valorifice relaţia omului cu Dumnezeu şi să  promoveze legătura de apropiere dintre oameni, cu precădere relaţia tinerilor în raport cu vârstnicii.

Continuă să citeşti
Adaugă Comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © 2022 restartnews.ro .

Noi și partenerii noștri (rețelele de socializare și furnizorii noștri de servicii analitice) prelucrăm date pentru a permite website-ului să funcționeze