Connect with us

Restart News

ACCIDENT CU MAȘINA DE POLIȚIE

O autospecială a IPJ Mehedinți a fost implicată seara trecută, într-un accident de circulație, la Drobeta-Turnu Severin. În accident nu a fost nimeni rănit, dar atât mașina de poliție cât și celălalt autoturism au fost avariate.            

Polițiștii erau în patrulare și circulau pe direcția înainte, pe bulevardul Tudor Vladimirescu, fără să aibă semnalele acustice și luminoase în funcțiune, semafoarele fiind pe culoarea galben intermitent. Un șofer începător, de 19 ani, angajat într-un viraj la stânga, a observat prea târziu mașina de poliție care se apropia cu viteză, susțin martorii. Acesta ar fi oprit, dar când intrase deja pe sensul opus de mers. Polițistul de 29 de ani, aflat la volan nu l-a putut evita, a intrat în el cu autospeciala, apoi mașina de poliție a ieșit de pe carosabil și a ajuns pe trotuar.

Din fericire, în urma impactului, nimeni nu a fost rănit. Oamenii legii l-au amendat pe șoferul care nu a acordat prioritate mașinii de poliție și i-au suspendat permisul de conducere pentru trei luni.       

Cei doi șoferi au fost testați, dar nu consumaseră băuturi alcoolice.

Continuă să citeşti
Adaugă Comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © 2022 restartnews.ro .

Noi și partenerii noștri (rețelele de socializare și furnizorii noștri de servicii analitice) prelucrăm date pentru a permite website-ului să funcționeze