Niciun comentariu

SE LUCREAZĂ INTENS LA SECȚIA DE BOLI INFECȚIOASE A SPITALULUI

Lucrările de reabilitare, extindere și modernizare a Secției Boli Infecțioase a Spitalului Județean de Urgență din Drobeta Turnu Severin avansează într-un ritm rapid.

Se lucrează la montarea noilor instalații sanitare și electrice, armarea pereților și tencuirea lor, executatea noului acoperiș tip șarpantă, conform proiectului. Lucrările sunt în grafic, pentru a se finaliza întreaga lucrare, la termen.

Prin proiectul implementat de Consiliul Județean Mehedinți, clădirea existentă va fi reabilitată, iar interiorul va fi recompartimentat, astfel încât cele 16 saloan, să aibă grupuri sanitare proprii. Totodată, se vor construi 2 corpuri noi de clădire în care se vor crea noi spații de depozitare. În cazul unuia dintre cele două corpuri noi s-a trecut la realizarea fundației.

Valoarea totală a proiectului finanțat prin POR(Programul Operațional Regional) este de 10.202.943,72 lei, cheltuielile neeligibile sunt suportate de Consiliul Județean Mehedinți fiind de 2.666.539,59 lei.

Această Secție de Boli Infecțioase a Spitalului Județean de Urgență Drobeta- Turnu Severin avea nevoie urgentă de o intervenție pe zona de infrastructură, pentru a-și putea primi pacienții, în condiții optime și moderne.

S-ar putea să îți placă și:

Tags: consiliul judetean mehedinti, restartnews

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed