Niciun comentariu

S-A JUCAT ADEVAR SAU PROVOCARE ȘI A PUS PE JAR POLIȚIA

O femeie de 34 de ani din comuna Telești județul Gorj, a sunat la 112 și le-a făcut o farsă polițiștilor, cărora le-a spus că este sechestrată și amenințată cu moartea de mai mulți indivizi. Polițiștii au reușit să o localizeze pe femeie și când au ajuns în imobilul unde aceasta se afla și-au dat seama că totul era o farsă. Femeia le-a mărturisit că se jucase împreună cu niște prieteni și a primit drept provocare să sune la numărul de urgențe și să spună că este răpită: 

La fața locului s-au deplasat polițiștii din cadrul Poliției oraș Baia de Aramă care în urma verificărilor efectuate au stabilit că terminalul mobil de pe care s-a făcut apelul apare localizat pe o stradă din orașul Baia de Aramă, iar din datele obținute a fost identificat un imobil unde s-ar fi putut afla persoana în cauză. Având în vedere caracterul sesizării polițiștii au pătruns  în imobilul respectiv, unde au  identificat șase persoane printre care și o femeie de 34 de ani, din comuna Telești, județul Gorj. Aceasta a relatat polițiștilor că în  urma unei provocări primite în timpul unui joc, a apelat nejustificat  Sistemul Național Unic pentru Apeluri de Urgență 112 de pe telefonul mobil al unei alte persoane  și a sesizat faptul că este sechestrată și amenințată cu moartea, aspecte neconforme realității.” Transmite IPJ Mehedinți 

Față de femeie a fost luată măsura sancționării contravenționale cu amendă în cuantum de 4000 de lei  pentru nerespectarea prevederilor OUG 34/2008 privind organizarea și funcționarea Sistemului național unic pentru apeluri de urgență.

S-ar putea să îți placă și:

Tags: 112, apel fals, restartnews

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed