Niciun comentariu

PEȘTE CONFISCAT DE POLIȚIA DE FRONTIERĂ

Polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Politiei de Frontieră Svinița au descoperit în portbagajul unui microbuz oprit în trafic, condus de un cetățean român, peste 250 kg pește din diferite specii.

În data de 22.03.2023, ora 10.30, în urma unei acțiuni a polițiștilor din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Svinița în cooperare cu Administrația Parcului Natural Porțile de Fier a fost depistat în trafic pe DN 57, un microbuz, înmatriculat în România, condus de un bărbat în vârstă de 50 de ani.

În urma activităților specifice desfășurate, polițiștii de frontieră au procedat la efectuarea unui control al autoturismului, depistând cantitatea de 254 kg de pește, diferite specii.

În cauză, polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de deținerea, transportul, comercializarea fără documente legale a peștelui, icrelor și a produselor din pește obținute din pescuit.” Transmite Poliția de Frontieră din Mehedinți

Întreaga cantitate de pește, în valoare de aproximativ 2.500 de lei, a fost ridicată în vederea confiscării și predată la o societate de profil

S-ar putea să îți placă și:

Tags: peste confiscat, politia de frontiera, restartnews

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed