Connect with us

Business

ELIXIR MEDICAL & BEAUTY CLINIC , CEA MAI NOUĂ ȘI MODERNĂ CLINICĂ MEDICALĂ DIN DROBETA-TURNU SEVERIN

Sănătate și frumusețe, două domenii care necesită un profesionalism aparte, aparatură de ultimă generație, produse de calitate,  dar și un ambient primitor. Toate aceste servicii de calitate le oferă Clinica Elixir Medical & Beauty, recent deschisă la nivelul municipiului Severin.

Ce oferă pe parte de Servicii Medicale?

Pentru orice problemă, ELIXIR MEDICAL CLINIC vine în preîntâmpinarea pacientului, cu o gamă largă de specializări medicale . Personal medical pregătit,  cabinete dotate și amenajate la cele mai înalte standarde, servicii de ultimă generație.

Cardiologie, Dermatologie, Endocrinologie, Medicina Interna, Ginecologie, Neurologie, Oftalmologie, ORL, Ortopedie, Pediatrie, Pneumologie, Reumatologie, Urologie, Chirurgie Plastică, acestea sunt serviciile medicale de care puteți beneficia, printr-o simplă programare.

Aparatură de ultimă generație: lasere Lumenis și ecografe GE Healthcare considerate la standarde de aur în domeniul ecografiei.

Cadre Medicale Specializate

Clinica are contracte de colaborare cu cadre medicale pregătite, cu experiență, din Drobeta Turnu Severin, Târgu-Jiu si Craiova.

Laborator Analize Medicale

Scopul SYNLAB este acela de a oferi servicii de diagnostic medical pentru un tratament adecvat și o viață mai sănătoasă pentru pacienți. SYNLAB oferă peste 5000 de tipuri de analize medicale.

Elixir Medical Clinic  deține cel mai modern cabinet de dermatologie estetică din Drobeta-Turnu Severin

Tehnologia laser Lumenis Stellar M22 și laser CO2 în tratarea diferitelor probleme Dermatologice.

Ce oferă pe parte de Beauty?

Cabinetul de Dermatologie din cadrul Elixir Medical Clinic oferă  o gama diversificată de tratamente laser pentru  acnee, alopecie, piele lăsată, riduri, transpirație excesivă, melasmă, cicatrici post acneice, vergeturi.

Toate aceste servicii de calitate, le puteți găsi la Sediul Clinicii, de pe Bulevardul I.C. Brătianu Nr. 3, vis-a-vis de Stomatologie. Pentru programări, puteți suna la numerele de telefon 0772 082 475 / 0754 402 519.

Continuă să citeşti
Adaugă Comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © 2022 restartnews.ro .

Noi și partenerii noștri (rețelele de socializare și furnizorii noștri de servicii analitice) prelucrăm date pentru a permite website-ului să funcționeze