Niciun comentariu

PSD MEHEDINȚI, ECOLOGIZARE ÎN VINEREA VERDE

Peste 100 de membri ai Organizației PSD Mehedinți, alături de parlamentari, reprezentanți ai instituțiilor cu atribuții în gestionarea problemelor de mediu, Instituția Prefectului – Județul Mehedinți, Garda de Mediu, Sistemul de Gospodărire a Apelor Române, Geoparcul Platoul Mehedinți, operatorul județean de salubritate și voluntari, au participat astăzi la o acțiune de ecologizare în zona Schinteiești – Izvoru Bîrzii, pe valea Râului Topolnița, de-a lungul Pârâului Șușița și a traseului Via Transilvanica.

În urma acțiunii au fost strânse 16 tone deșeuri aruncate la voia întâmplării de cei care nu sunt prietenoși cu mediul înconjurător.

Acțiunea s-a dorit a fi un semnal de alarmă și o încercare de a promova responsabilitatea pentru mediu și implicarea pentru protejarea acestuia! Personal, le mulțumesc tuturor celor care au participat la această acțiune care a fost și o dovadă că suntem o organizație puternică, unită și facem bine județului Mehedinți!” A transmis Aladin Georgescu, presedintele PSD Mehedinți

Astăzi, 17 martie, PSD a derulat acțiuni de ecologizare la nivel național, pentru a marca Vinerea Verde.

S-ar putea să îți placă și:

Tags: psd mehedinti, restartnews, vinerea verde

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed