Niciun comentariu

STAȚIUNEA BALA DIN MEHEDINȚI ÎȘI AȘTEAPTĂ OASPEȚII ÎN ACEASTĂ SĂPTĂMÂNĂ

Prima serie de bilete de tratament din acest an, pentru stațiunile balneare din țară s-au pus deja în vânzare la Casele de Pensii, iar în Mehedinți pacienții sau turiștii care doresc să se relaxeze și să profite din plin de beneficiile turismului balnear sunt așteptați în stațiunea Bala. De joi, 9 martie Hotelul Ceres din stațiune este pregătit complet pentru primirea oaspeților:

Anul acesta ne așteptăm turiștii dar și pacienții deopotrivă, să se bucure de noile condiții pe care le oferim. Am desfășurat mai multe lucrări de reabilitare în hotel, de asemenea ne-am ocupat și de îmbunătățirea condițiilor de cazare, tratament, mâncare. Într-un cuvânt, ne perfecționăm de la un an la altul ca să fim în topul preferințelor oaspeților noștri.” A transmis Dragoș Năstăsie, managerul Hotelului Ceres din stațiunea Bala

Stațiunea Balneo-Climaterică Bala din Mehedinți, a reușit în ultimii ani, să atragă foarte mulți turiști, prin prisma schimbărilor în ceea ce însemnă calitate preț/servicii. Anul acesta stațiunii i-au fost atribuite prin Casa de Pensii, 206 bilete de tratament pentru fiecare dintre cele 18 serii.

S-ar putea să îți placă și:

Tags: Complexul balnear Bala, mehedinti, restartnews

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed