1 comentariu

A ÎNCEPUT CURĂȚENIA DE PRIMĂVARĂ ÎN DROBETA-TURNU SEVERIN

La Drobeta-Turnu Severin curățenia de primăvară este în toi!  Municipalitatea a dispus încă din luna februarie formea de echipe mixte de la Serviciul Gospodărie și de la concesionarul spațiilor verzi, iar acum lucrările sunt în plină desfășurare. Astăzi s-a intervenit în zona Parcului Central, iar în zilele următoare se lucrează în cartiere, în jurul blocurilor și gospodăriilor. De asemenea, se fac intervenții de înlocuire a pieselor de mobilier urban, bănci, locuri de joacă.  

Angajații de la spații verzi lucrează la toaletarea arborilor, cosirea gazonului și vegetației spontane, degajarea terenurilor de corpuri străine, plantat arbori, salubrizat parcuri, locuri de joacă, scuaruri și îndepărtarea ramurilor uscate, frânte sau fisurate. 

Noi am început curățenia de primăvară din februarie, am prins și o lună de iarnă, datorită vremii bune am mutat aceste lucrări mai devreme din punct de vedere calendaristic. În acest moment lucrăm la amenajarea spațiilor verzi, la defrișări, tăiem arborii uscați și venim cu igienizarea tuturor spațiilor pe care le avem în subordinea primăriei. Nu lucrăm doar cu firma care se ocupă de spațiile verzi ci avem și echipele primăriei implicate. De asemenea, nu lucrăm doar la spațiile verzi, înlocuim acolo unde este nevoie și piese de mobilier urban, bănci, locuri de joacă.Continuăm și după 15 martie cu altă echipă de la Penitenciarul Drobeta-Turnu Severin, pentru că spațiile verzi din municipiu sunt amplasate pe suprafețe mari și nu facem față doar cu echipele de la primărie.” A declarat Marius Screciu, primarul Severinului

Curățenia de primăvară din Drobeta-Turnu Severin ar urma să se încheie la începutul lunii aprilie.

S-ar putea să îți placă și:

Tags: Curatenie de primavara, drobeta turnu severin, restartnews

Articole asemănătoare:

1 comentariu. Leave new

  • Parcul de la vechea Maternitate și zonelor din jur au întrat în atenția d-voastra?
    Curățenia terenurile din jurul blocurilor la cine întra în sarcia dar a trotuarelor fiindcă acestea sunt mizerabile pline de excremente de câine?

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed