Niciun comentariu

ȘOFERI DROGAȚI LA VOLAN. UN TÂNĂR A FOST DEPISTAT POZITIV LA O SUBSTANȚĂ FOLOSITĂ ÎN TRATAMENTE PSIHIATRICE

A fost din nou un weekend plin pentru polițiștii de la rutieră. În ultimele zile au fost constatate 592 de abateri la regimul circulaţiei pe drumurile publice. Doi tineri din Mehedinți au fost prinși drogați la volan, unul consumase canabis iar celălalt benzodiazepină, o substanță folosită în afecțiuni pshiatrice. 

La data de 26 februarie a.c., ora 18.00, polițiștii din cadrul Biroului Rutier au depistat, în trafic, pe DN56B, în localitatea Devesel, un tânăr de 22 de ani, din comuna Devesel, în timp ce conducea un autovehicul după ce ar fi consumat substanțe psihoactive. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul DrugTest care a indicat un rezultat pozitiv la substanța benzodiazepină, acesta fiind condus la o unitate medicală în vederea recoltării de probe biologice de sânge. La data de 26 februarie a.c., ora 19.56, polițiștii din cadrul Biroului Rutier au depistat, în trafic, pe strada Corneliu Săvoiu, în municipiul Drobeta-Turnu Severin, un tânăr de 20 de ani în timp ce conducea un autovehicul după ce ar fi consumat substanțe psihoactive. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul DrugTest care a indicat un rezultat pozitiv la canabis, acesta fiind condus la o unitate medicală în vederea recoltării de probe biologice de sânge.” Transmite IPJ Mehedinți 

În ambele cazuri a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracţiunii de  conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe. În ultimele 72 de ore, poliţiştii mehedințeni au acţionat pentru impunerea respectării legislației rutiere și prevenirea accidentelor de circulație. Au fost sancţionaţi 122 de conducători auto care au depăşit viteza legală pe diferite sectoare de drum și 62 care nu au purtat centura de siguranţă. Valoarea totală a sancţiunilor aplicate este de peste 161.100 de lei. Au fost reţinute în vederea suspendării sau anulării 28 de permise de conducere și au fost retrase 8 certificate de înmatriculare.

S-ar putea sa iti placa si:

Tags: drogati la volan, ipj mehedinți, restartnews

Articole asemanatoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed