Connect with us

Restart News


ȚIGĂRI DE CONTRABANDĂ ȘI ARTICOLE PIROTEHNICE, CONFISCATE DE POLIȚIȘTII DE FRONTIERĂ

Polițiștii de frontieră au descoperit în mașina unui bărbat, la un control în trafic, în Drobeta-Turnu Severin, peste 1000 de articole pirotehnice și peste 200 de pachete cu țigări, care nu aveau marcaj fiscal. Despre bunurile descoperite, bărbatul de 54 de ani, le-a declarat poliţiştilor de frontieră faptul că intenţiona să le comercializeze.


În urma controlului efectuat, pe bancheta din spate a autoturismului au fost descoperite 1.140 de articole pirotehnice, precum şi 252 de pachete cu țigări, care nu aveau aplicate marcaje fiscal. Țigările, în valoare totală de 5.040 de lei, dar şi articolele pirotehnice au fost indisponibilizate.
În cauză, cetăţeanul român a fost sancţionat contravenţional cu amendă în cuantum de 20.000 de lei pentru nerespectarea prevederilor privind deținerea în afara antrepozitului fiscal sau comercializarea produselor accizabile supuse marcării fără a fi marcate sau marcate necorespunzător ori cu marcaje false sub limitele prevăzute de lege.” 
Transmite STPF 

Totodată, se efectuează cercetări pentru săvârşirea infracţiunii de nerespectarea regimului de comercializare a articolelor pirotehnice, urmând ca la finalizarea acestora să fie dispuse măsurile legale.

Continuă să citeşti
Adaugă Comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © 2022 restartnews.ro .

Noi și partenerii noștri (rețelele de socializare și furnizorii noștri de servicii analitice) prelucrăm date pentru a permite website-ului să funcționeze