Niciun comentariu

START SĂRBĂTORILOR DE IARNĂ, LA SEVERIN

Magie și bucurie în rândul severinenilor, în această seară! În orașul nostru a fost aprins iluminatul festiv, în cadrul unui spectacol de muzică populară organizat de Primăria Municipiului Drobeta-Turnu Severin și Palatul Culturii Teodor Costescu. Luminițele de sărbători au fost aprinse de primarul Severinului, Marius Screciu, alături de copiii trupei “Junii Mehedințiului”

Am dat în această seară, startul sărbătorilor de iarnă, am aprins iluminatul festiv, am deschis și patinoarul, spre bucuria celor mai mici dintre severineni! Vă așteptăm și la spectacolul dedicat Zilei Naționale iar duminică la deschiderea Orășelului Copiilor!” A transmis primarul municipiului Drobeta-Turnu Severin, Marius Screciu

Spectacolele continuă la Drobeta-Turnu Severin și joi, de Ziua Națională a României. Pe scena din zona de promenadă Crișan vor urca artiști din toate zonele țării, alături de interpreta de muzică populară, Emilia Dorobanțu. Printre artiștii invitați se numără, Marcel Pavel și Maria Dragomiroiu, alături de soliști de seamă ai Mehedințiului. 

S-ar putea să îți placă și:

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed