2 comentarii

APEL DE SUFLET, DUPĂ INCENDIUL DE LA ÎNCEPUTUL SĂPTĂMÂNII

Incendiul de la începutul acestei săptămâni, care a afectat trei case și trei dependințe, la Drobeta-Turnu-Severin,  a lăsat o familie fără aproape tot ce a agonisit într-o viață. Într-o situație disperată, o mamă care își crește singură fiica de cincisprezece ani face un apel la oamenii de bine în speranța că o vor putea ajuta să refacă ceea ce a pierdut. Cele două locuiesc acum într-o cămăruță care le-a rămas în urma incendiului, care nu este încălzită, pentru că focul a afectat instalația de gaz și cum nu mai este sigură, nu o pot porni.

Teodora Nițu este pentru a doua oară lovită de de destin, după ce în urmă cu șase ani a suferit o intervenție chirurgicală complicată, care a salvat-o de o boală cumplită. Incendiul de la începutul acestei săptămâni le-a dat însă din nou viața peste cap, ei și fiicei sale, după ce flăcările au transformat în scrum, aproape tot ce aveau.  Femeia lucrează, însă doar cu resursele pe care le are din salariul cu care trebuie să își întrețină și fiica, nu va putea să reconstruiască ceea ce a pierdut. Ea spune că și-ar dori să-i ofere sărbători mai liniștite și o viață normală copilei care a fost foarte afectată de faptul că au pierdut totul.

Am pierdut tot, nu mai avem nici încălțări, am rămas doar cu hainele de pe noi, fata mea nu își revine din șoc, a leșinat la școală, nu doarme, nu mănâncă. Mă îngrijorează că are și un examen în acest an, termină clasa a-VIII-a, știu că o să mă judece alții dar eu pentru fata mea sunt datoare să fac orice și să încerc orice, de aceea rog pe oricine poate să ne ajute, să ne întindă o mână de ajutor.” A declarat Teodora Nițu

Cei care vor să ajute acești oameni greu încercați să treacă peste necazul care s-a abătut peste ei, pot face donații în contul RO06BTRL02601201I13545XX, deschis la Banca Transilvania Drobeta-Turnu-Severin.

S-ar putea să îți placă și:

Articole asemănătoare:

2 comentarii. Leave new

  • De ce nu a dus echipa de filmare în corpul nou de casă, neatins de incendiu? Are 2 garsoniere supraetajate, fiecare cu baia ei, noi nouțe. Au ars numai bucătăria, holul și un șopru!
    Sau de ce nu cere o bârnă, o tablă, să repare stricăciunile? Își publică ea direct IBAN-ul…
    IBAN-urile celorlalte 2 familii cărora le-au ars casele de ce nu le publică?

    Răspunde
  • Ce vrăjeală ieftină….are un corp de casă P+1 perfect locuibil!

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed