Niciun comentariu

Tratamente stomatologice gratuite pentru elevi

Cabinet stomatologic, dotat la cele mai înalte standarde, în incinta Școlii Generale Numărul 1. Elevii mai multor unități de învățământ pot beneficia de consultații și tratamente gratuite, respectiv, Liceul Decebal, Liceul de Transporturi Auto, Școala Gimnazială Numărul 5 și Grădinița Gura Văii.

Programul desfășurat de cabinetul stomatologic este de luni până vineri, între orele 8.00-15.00. Medicul stomatolog, Dr. Fruntelată Adrian Cristian, împreună cu asistent Drinceanu Carmen, se vor ocupa de diagnosticarea și tratarea elevilor. Programările pot fi făcute, de elevi sau părinți, la numărul de telefon, 0745400457.  

Alin Rapcea, inspector școlar, IȘJ Mehedinți

”Necesitatea unor astfel de cabinete medicale stomatologice, în cadrul școlilor și grădinițelor, este una destul de mare, orice urgență a unui elev, poate fi tratată, rapid, fără a plăti. Primarul municipiului Drobeta-Turnu Severin, Marius Screciu, a înțeles și a sprijinit realizarea acestui cabinet stomatologic, împreună cu toți factorii decizionali”, a declarat inspectorul școlar Alin Rapcea, inițiatorul proiectului.

S-ar putea să îți placă și:

Tags: alin rapcea, cabinet stomatologic, drobeta turnu severin, elevi, gratuit, marius screciu

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed