Connect with us

Restart News


ACCIDENT TERIBIL PE DN6. O FEMEIE A MURIT

Un accident de circulație a avut loc în această după-amiază pe DN 6 în afara localității Domașnea. Șoferul unui autoturism care conducea în direcția Băile-Herculane- Caransebeș a pierdut controlul volanului, într-o curbă deosebit de periculoase la dreapta și drum în rampă și a pătruns cu mașina pe contrasens, unde a intrat frontal într-un  într-un TIR. Soția șoferului, o femeie în vârstă de 55 de ani a decedat în urma accidentului iar bărbatul de la volan a fost transportat cu ambulanța la spital.

“Pe DN 6, în afara localității Domașnea, s-a produs un accident rutier, soldat cu decesul unei persoane și rănirea alteia. În timp ce un conducător auto conducea un autoturism în direcția Băile-Herculane – Caransebeș, pe DN 6, la km 413+300 m, în afara localității Domașnea, în condiții de carosabil umed, curbă deosebit de periculoasă la dreapta și drum în rampă, ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers, pătrunzând cu autoturismul pe contrasens, unde a intrat frontal într-un ansamblul de vehicule, format din cap tractor și semiremorcă.  În urma accidentului  a rezultat decesul pasagerei dreapta față și rănirea conducătorului autoturismului, care a fost transportat cu Ambulanța la spital. Conducătorul ansamblului de vehicule a fost testat cu aparatul etilotest rezultând că nu a consumat băuturi alcoolice”, Transmite IPJ Caraș-Severin.

Traficul s-a desfășurat dirijat pe un sens, până la finalizarea anchetei.

foto: DRDP Timișoara

Continuă să citeşti
Adaugă Comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © 2022 restartnews.ro .

Noi și partenerii noștri (rețelele de socializare și furnizorii noștri de servicii analitice) prelucrăm date pentru a permite website-ului să funcționeze