Niciun comentariu

LA UN PAS DE TRAGEDIE

Un pacient internat în Spitalul Județean de Urgență din Drobeta-Turnu Severin a căzut noaptea trecută de la etajul doi al unității medicale. Omul suferise o intervenție chirurgicală și era internat de câteva zile. Medicii spun că suferă și de probleme psihice și cel mai probabil a încurcat ușa cu fereastra. Pentru că spitalul se află în proces de reabilitare, bătrânul de 85 de ani  a avut noroc, iar căderea de la etajul i-a fost atenuată de un plafon și nu a suferit răni grave.

“ Din păcate, noaptea trecută, în jurul orei 03:00, un pacient internat în spitalul nostru a deschis fereastra și din ceea ce reiese, ar fi încurcat geamul cu ușa. Pacientul are 85 de ani și era agitat, a fost operat în urmă cu șase zile de ulcer. La momentul actual este stabil și supravegheat constant de o echipă de medici psihiatri” , a declarat ELENA BOLOLOI director îngrijiri medicale SJU Drobeta-Turnu Severin.

Poliția a deschis o anchetă în acest caz. Se fac verificări pentru a stabili cu exactitate în ce împrejurări s-a produs incidentul.

În urma verificărilor efectuate de polițiști, s-a stabilit că un bărbat, de 85 de ani, pacient la Secția de Chirurgie a Spitalului Județean, s-a aruncat în gol de la etajul 2 al unității spitalicești, căzând pe plafonul etajului 1. Ca urmare a căderii în gol, bărbatul a suferit mai multe leziuni, care ar fi putut fi provocate din cădere de la înălțime. Se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, în vederea identificării tuturor cauzelor și împrejurărilor ce au condus la producerea evenimentului, urmând ca la definitivarea acestora să se propună măsurile corespunzătoare.” Transmite IPJ Mehedinți

După reabilitarea Spitalului Județean de Urgență astfel de evenimente nu se vor mai produce întrucât în planul de modernizare, ferestrele sunt prevăzute cu sistem de blocare iar acestea nu pot fi acționate din interior. 

S-ar putea să îți placă și:

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed