Connect with us

Restart News

AU FURAT CAZUL DE ȚUICĂ ȘI I-A PRINS POLIȚIA

Situație tensionantă pentru un bătrân din Jiana, care a fost prădat de hoți. Acesta a alertat Poliția Orașului Vânju-Mare, cu privire la faptul că, în noaptea de 6 spre 7 noiembrie, doi hoți i-ar fi sustras un cazan de țuică dintr-o anexă gospodărescă.

În urma verificărilor efectuate de polițiști, au fost identificate persoanele bănuite ca fiind doi bărbați, de 24, respectiv 16 ani, ambii din comuna Jiana.

,,Din cercetări a reieșit că cei doi bărbați, după ce ar fi sustras cazanul, s-ar fi deplasat cu un autoturism în localitatea Pătulele, la locuința unui bărbat, de 39 de ani, cu intenția de a-l valorifica.

În urma negocierilor cu privire la preț, bărbatul de 39 de ani a devenit violent, agresându-i pe cei doi, fapt pentru care aceștia au abandonat cazanul și au părăsit locuința respectivului.

Polițiștii au pus în executare două mandate de percheziție, la locuința bărbatului de 39 de ani, fiind descoperit cazanul.

De asemenea, la locuința bărbatului a fost descoperită și ridicată o armă cu aer comprimat, fără caracteristici de identificare, pentru care acesta nu deținea acte de proveniență și nici permis port armă.

Cei trei bărbați au fost reținuți, pentru 24 de ore, urmând ca astăzi să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Vânju Mare, cu propunere de luare a unei alte măsuri preventive.”, conform Inspectoratului de Poliție Județean Mehedinți.

Proprietarul cazanului și-a recuperat prejudiciul, iar polițiștii continuă cercetările, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt calificat, tâlhărie și nerespectarea regimului armelor și al munițiilor.

Continuă să citeşti
Adaugă Comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © 2022 restartnews.ro .

Noi și partenerii noștri (rețelele de socializare și furnizorii noștri de servicii analitice) prelucrăm date pentru a permite website-ului să funcționeze