Niciun comentariu

Cadavrul unei femei descoperit într-o pădure din Mehedinți

O descoperire macabră zguduie din nou județul Mehedinți. De această dată, descoperirea a avut loc în localitatea mehedințeană Balota.

O femeie de 40 de ani a fost dată dispărută de către concubinul său, la data de 21 octombrie 2022, iar astăzi, aceasta a fost descoperită pe un câmp din vecinătatea dealului Balota, decedată, cu mai multe lovituri în zona capului. Din surse am aflat faptul că aceasta a fost ucisă și adandonată pe câmp.

,,La data de 04 octombrie, ora 12.10, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Drobeta-Turnu Severin au fost sesizați de o femeie de 29 de ani, din comuna Șimian cu privire la faptul că în timp ce se afla în pădurea situată în extravilanul localității Balota, a descoperit cadavrul unei femei.

La fața locului s-au deplasat polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Mehedinți pentru efectuarea de cercetări.

În urma efectuării cercetării la fața locului, s-a constatat că la nivelul capului cadavrul prezenta lovituri, la fața locului fiind solicitată prezența unui medic legist și a unui procuror criminalist.

În cauză, se efectuează cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.”, conform comunicatului emis de Inspectoratul de Poliție Județean Mehedinți.

Criminaliștii la locul faptei

S-ar putea sa iti placa si:

Tags: balota, Crima, mehedinti

Articole asemanatoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed