Connect with us

Restart News

LA CRAIOVA SE  DESCHIDE TÂRGUL DE CRĂCIUN, SĂPTĂMÂNA VIITOARE

Foto: adevarul.ro

Cu toate că vremea de afară ne duce cu gândul mai degrabă la primăvară, unele orașe din țară pregătesc deja deschiderea evenimentelor dedicate sărbătorilor de iarnă. La Craiova se deschide vineri, 11 noiembrie, cel mai frumos târg de Crăciun din țară, unde sunt așteptați peste o sută de mii de spectatori. 
Inna, Carla’s Dreams, Irina Rimes, Nicole Cherry, The Motans și mulți alți artiști vor concerta la Craiova, când sunt programate premiile muzicale românești. The Artist Awards se desfășoară pe strada A.I. Cuza, la Universitate, începând cu ora 17.00. Desemnat de European Best Destinations în primele șase cele mai frumoase evenimente de gen din Europa, Târgul de Crăciun din Craiova se desfășoară în acest an pe o suprafață de peste un kilometru pătrat.  

Având în vedere că, în 2021, ne-am clasat pe locul 6 în Europa pentru cel mai frumos târg de Crăciun, iar iluminatul festiv a fost unul dintre elementele de atracție pentru turiștii din toată lumea care ne-au votat, anul acesta am pregătit multe surprize în ceea ce privește ornamentele și iluminatul festiv. Vor fi peste un milion de beculețe care vor străluci în zonele centrale din Craiova, dar și în cel mai mare cartier al muncipiului, beculețe pentru care vom face economii, având în vedere că toate sunt leduri”, a declarat Lia Olguța Vasilescu, primarul Craiovei. 

Foto: facebook/ Lia Olguța Vasilescu

Cei care vor vizita Târgul de Crăciun vor avea ocazia să se bucure de căsuțe de poveste unicat, pictate de artiști talentați și amplasate în cinci piețe, un brad înalt de peste 20 metri, peste un milion de beculețe și figurine luminoase și un patinoar de 700 mp. 

Continuă să citeşti
Adaugă Comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © 2022 restartnews.ro .

Noi și partenerii noștri (rețelele de socializare și furnizorii noștri de servicii analitice) prelucrăm date pentru a permite website-ului să funcționeze