Niciun comentariu

CONSTANTIN ZIMȚEA, PREȘEDINTE AL PENSIONARILOR SOCIAL-DEMOCRAȚI DIN MEHEDINȚI

Constantin Zimțea a fost reales în funcția de președinte al Organizației Pensionarilor Social-Democrați din Mehedinți. La Conferința Județeană a Organizației de Pensionari a PSD, în cadrul căreia a fost aleasă echipa de conducere au participat toți liderii social democrați din județ. Vorbim despre Aladin Georgescu, președintele organizației PSD din Mehedinți, senatorul Liviu Mazilu, prefectul județului Mehedinți, Alin Isuf, primarul municipiului Drobeta Turnu Severin, Marius Screciu, președintele TSD Mehedinți, Alexandru Cojocaru.

Îi asigur că la nivelul județului Mehedinți au toată susținerea mea, după cum, la nivel național au susținerea conducerii centrale a PSD. Acest lucru a fost demonstrat cu fiecare ocazie cu care PSD a fost la guvernare, întrucât interesele domniilor lor au fost cel mai bine reprezentate. Organizația de pensionari este baza unei piramide bine structurată, clădită cu multă implicare, seriozitate, muncă și respect pentru oamenii cărora ne adresăm!” A declarat Aladin Georgescu, președintele PSD Mehedinți

Foto: Aladin Georgescu/ Facebook

Organizația de Pensionari din Mehedinți este cea mai mare organizație din cadrul PSD, iar social-democrații au cel mai mare număr de pensionari din toată țara, comparativ cu celelalte partide politice. 

S-ar putea să îți placă și:

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed