Connect with us

Restart News

Trei mehedințeni depistați la furat de lemne

Poliția Municipiului Drobeta-Turnu Severin a fost sesizată de un pădurar din cadrul unui ocol silvic, cu privire la faptul că persoane necunoscute taie arbori din pădurea situată în extravilanul localității Cervenița din județul Mehedinți.

La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Secție Poliție Rurală Șimian cu jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Mehedinți care au surprins în flagrant trei bărbați care tăiau lemne dintr-o pădure.

La vederea polițiștilor cei trei bărbați au încercat să fugă, iar pentru a-i determina să se oprească unul din polițiști a tras un foc de armă în plan vertical, reușindu-se imobilizarea persoanelor în cauză. Din surse am aflat faptul că făptașii nu ar fi la prima faptă de acest gen, fiind descoperiți și în urmă cu câteva luni practicând aceeași ,,meserie”.

,,În urma verificărilor, s-a stabilit că cei trei bărbați, cu vârste cuprinse între 21 și 27 de ani, toți din comuna Tâmna, ar fi tăiat de pe picior mai mulți arbori, pe care îi încărcaseră în două autoturisme.

Prejudiciul cauzat urmează a fi stabilit și comunicat ulterior.

Se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tăiere fără drept de arbori și furt de arbori, urmând ca la finalizarea acestora să se propună măsurile corespunzătoare.”, a precizat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Mehedinți.

Continuă să citeşti
Adaugă Comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © 2022 restartnews.ro .

Noi și partenerii noștri (rețelele de socializare și furnizorii noștri de servicii analitice) prelucrăm date pentru a permite website-ului să funcționeze