Connect with us

Restart News

ÎNCEPE FESTIVALUL COPIILOR LA DROBETA-TURNU SEVERIN

Festivalul Copiilor, un eveniment îndrăgit, aflat la cea de-a doua ediție în orașul nostru începe de mâine și va aduce numeroase surprize pentru copii. Festivalul va avea loc în mai multe zone ale orașului și va dura de miercuri până vineri. Evenimentul este organizat Palatul Culturii, Primăria municipiului Drobeta Turnu Severin și Compania Culturală Constantin. 

Festivalul Copiilor va debuta pe 14 septembrie și se va încheia vineri, pe 16 septembrie. Astfel,  în prima zi, miercuri, petrecerea va începe de la ora 18:00 în cartierul Schela în zona școlii gimnaziale nr 5, iar în parcul Cildro de la 19:30, joi distracția se va muta în parcul Bisericii Sfântul Ilie de la ora 19:30, iar vineri de la aceeași oră în zona centrală a Severinului. 

Iată, Festivalul Copiilor a ajuns la cea de-a doua ediţie, şi pentru acest lucru mulţumim Primăriei Dobeta-Turnu Severin şi domnului primar pentru că a accepat acest proiect inedit. Copiii nu mai trebuie să vină în spaţii convenţionale, în săli, precum cea de la teatru, o să vină în spații neconvenţionale, prin parcuri, unde avem diverse activităţi, avem efecte luminoase, mascote, actori cu picioroange, o să fie un eveniment deosebit.” 

A declarat Costi Bădeț, organizator al Festivalului Copiilor

Participarea la Festivalul Copiilor este gratuită. 

Continuă să citeşti
Adaugă Comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © 2022 restartnews.ro .

Noi și partenerii noștri (rețelele de socializare și furnizorii noștri de servicii analitice) prelucrăm date pentru a permite website-ului să funcționeze