Connect with us

Restart News

Fostul primar al comunei mehedințene Husnicioara, Claudiu Rujoi a fost găsit împușcat în cap

Fost primar al comunei mehedințene Husnicioara în perioada 2012-2016, Claudiu Rujoi a fost găsit împușcat în cap în seara zilei de joi, 1 septembrie 2022.

Bărbatul în vârstă de 43 de ani și-a luat viața cu arma de vânătoare pe care o deținea, în urmă cu două zile, însă a fost găsit abia în seara zilei de joi, după ce un vecin a alertat autoritățile, pentru că nu l-a mai văzut în ultima vreme și s-a îngrijorat, edilul fiind găsit fără suflare, pe un scaun, în bucătărie.
Din primele informații se pare că bărbatul suferea de depresie, după ce a fost părăsit și de cea de-a doua soție, având cu aceasta un băiețel, iar cu prima soție o fetiță, ambii copii fiind minori.

„La fața locului, s-au deplasat polițiștii din cadrul Secției Poliție Rurală Șimian, care, în urma verificărilor efectuate, au stabilit că bărbatul decedat, în vârstă de 43 de ani, locuia singur, în localitatea Husnicioara, iar în ultima perioada nu mai păstra legătură cu apropiații.

Cadavrul bărbatului a fost găsit în bucătăria locuinței, așezat pe scaun, prezentând o plagă prin împușcare la nivelul gurii, iar pe picioarele acestuia se află o armă de vânătoare, pe care acesta o deținea legal.”, transmite IPJ Mehedinți.

Trupul neînsuflețit a fost ridicat și dus la Serviciul de Medicină Legală pentru cercetări.

Continuă să citeşti
Adaugă Comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © 2022 restartnews.ro .

Noi și partenerii noștri (rețelele de socializare și furnizorii noștri de servicii analitice) prelucrăm date pentru a permite website-ului să funcționeze