Connect with us

Restart News

LA MARE, CU BANI MAI PUȚINI

Dacă nu ați ajuns la mare anul acesta, mai aveți timp să vă reorientați. Din 28 august începe programul Litoralul pentru toți cu tarife mai mici la cazare, inclusiv la pachetele all inclusive. Hotelierii de pe litoralul românesc au anunțat că sejurul prin acest program, poate fi achitat și cu vouchere de vacanță.

Programul Litoralul pentru toţi a ajuns la ediţia cu numărul 41 și va începe în acest an pe data de 28 august. Tarifele pornesc de la 35 de lei pe noapte de persoană, la un hotel de trei stele, fără mic dejun inclus.

Dragoş Răducan

“Este singurul program social care oferă posibilitatea tuturor să se relaxeze câteva zile la plajă şi îi îndemn pe turişti să rezerve în această perioadă pentru că preţurile sunt accesibile, cu mult mai mici decât în destinaţiile concurente, iar vremea se anunţă a fi însorită şi călduroasă toată luna septembrie”,  declară Dragoş Răducan, preşedintele Federației Patronatelor din Turismul Românesc.

Pentru cei care preferă cazare cu servicii de masă all-inclusive tarifele încep de la 215 lei/noapte/persoană la un hotel de 3 stele pentru minimum 2 nopţi de cazare.

“Recomandăm turiştilor să-şi facă vacanţele pe litoralul nostru şi în extrasezon. Au toate motivele: plajele şi staţiunile nu sunt aglomerate, vremea este foarte frumoasă şi, poate cel mai important argument, preţurile sunt mult mai mici decât în vârful sezonului.” a mai adăugat  Dragoş Răducan, preşedintele Federației Patronatelor din Turismul Românesc.

Deocamdată, s-au înscris în program 27 de hoteluri de pe litoralul românesc, dar până la sfârșitul lunii se estimează că numărul lor va crește până la 100. Pentru turiști vor fi asigurate astfel, până la 10 mii de locuri de cazare pe noapte.

Continuă să citeşti
Adaugă Comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © 2022 restartnews.ro .

Noi și partenerii noștri (rețelele de socializare și furnizorii noștri de servicii analitice) prelucrăm date pentru a permite website-ului să funcționeze