Connect with us

Administrație

LOCURI DE JOACĂ, DISTRUSE DE COPII ȘI ADOLESCENȚI

Un loc de joacă din cartierul severinean Schela Cladovei a fost vandalizat, în luna martie a acestui an, de către doi copii de 11 și 13 ani. Părinţii lor au fost sancţionaţi pentru că nu i-au supravegheat. Nici în prezent, spaţiul de joacă nu este îngrijit.  În continuare, în zonă nu se păstrează curăţenia, iar parcul arată dezolant.

Mai rău este că această situaţie se regăseşte în toate locurile de joacă din Severin, unele din ele fiind încă în garanţie.

Aurel George Vlăduț

“ Un loc de joacă poate fi probabil 20.000 de euro, poate 50.000 de euro, în funcție de dimensiuni, dar nu acest lucru este important, ci utilitatea finală, efectiv să ne putem folosi de banii pe care cetățenii îi plătesc pentru confortul lor.” A declarat Aurel George Vlăduț, șeful Biroului de Comunicare al Primăriei orașului Drobeta Turnu Severin.

Degeaba s-au aplicat amenzi şi au fost sancţionaţi părinţii. Parcul pentru copii  din Schela arată astăzi şi mai neîngrijit iar spaţiul este insalubru din cauza gunoaielor aruncate peste tot, la voia întâmplării.

“Părinții minorilor care au vandalizat locul de joacă  au fost identificați si au fost sancționați cu 500 de lei pentru nesupravegherea minorului respectiv.” Declară șeful Poliției Locale din Severin, Doru Ștefănescu.

La ora actuală niciun loc de joacă din Drobeta Turnu Severin nu a scăpat de cei care le vandalizează. Fie că au rupt gardurile, piesele de mobilier sau coşurile de gunoi, copiii si adolescentii nesupravegheaţi au distrus toate parcurile nou inaugurate în ultimii trei ani.

Continuă să citeşti
Adaugă Comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © 2022 restartnews.ro .

Noi și partenerii noștri (rețelele de socializare și furnizorii noștri de servicii analitice) prelucrăm date pentru a permite website-ului să funcționeze