Connect with us

Restart News

O fetiță de un an și două luni din Mehedinți a decedat de SARS-Cov-2

O fetiță de un an și două luni din Mehedinți este copilul raportat decedat, marți, din cauza coronavirusului, după cum precizează Ministerul Sănătății.

Potrivit reprezentanților Ministerului Sănătăţii, decesul înregistrat la grupa de vârstă 0 – 9 ani este al unei fetițe în vârstă de un an și două luni, din Mehedinți, fără a fi raportate comorbidități în cazul copilului.

,,În ultimele 24 de ore au fost înregistrate 11.696 cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2, cu 6.494 mai multe față de ziua anterioară. Au fost raportate 38 de decese, între care unul la un copil.

În unitățile sanitare de profil, numărul de persoane internate în secții cu COVID-19 este de 4.032 cu 126 mai puține față de ziua anterioară. De asemenea, la ATI sunt internate 277 persoane, cu 14 mai multe față de ziua anterioară. Din cei 277 pacienți internați la ATI, 241 sunt nevaccinați.

Din totalul pacienților internați, 584 sunt minori, 578 fiind internați în secții, cu 55 mai puțini față de ziua anterioară și 6 la ATI, cu 1 mai mult față de ziua anterioară.”, conform site-ului oficial al Ministerului Sănătăţii.

Continuă să citeşti
Adaugă Comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © 2022 restartnews.ro .

Noi și partenerii noștri (rețelele de socializare și furnizorii noștri de servicii analitice) prelucrăm date pentru a permite website-ului să funcționeze