Connect with us

Restart News

Trafic blocat, șoferi umiliți de autorități

Restricțiile impuse pe drumurile publice, astăzi, din cauza caniculei, au dat bătăi de cap șoferilor de mașini de mare tonaj. Cozi interminabile de TIR-uri s-au întins pe zeci de kilometri, în așteptarea ridicării restricțiilor de  circulație de pe parcursul zilei. Șoferii, nemulțumiți de condițiile în care sunt nevoiți să staționeze, nefiind amenajate parcări speciale, unde să poți folosi măcar o toaletă, au așteptat pe marginea drumului, cu nervii întinși la maximum, însă, oarecum, resemnați, căci asta-i România.

De unde vine nemulțumirea șoferilor

Șoferii de mașini de mare tonaj se revoltă din cauza timpului pierdut  pe margine, așteptând drumuri mai bune, cu un asfalt rezistent, pentru a nu fi puși în astfel de situații, căci taxele către stat, sunt mari, însă, dacă te uiți pe drumurile publice, nu se vede investiția. Nemulțumiri au apărut și in rândul șoferilor de autoturisme, aglomerările și ambuteiajele au fost la ordinea zilei.

Cum s-au descurcat polițiștii cu fluidizarea traficului?

Activitatea polițiștilor mehedințeni a fost una destul de dificilă, restricțiile rutiere au fost valabile doar în județul Mehedinți, nu și în județele vecine, prin urmare, șoferii au fost greu de convins că trebuie să staționeze, până la lăsarea serii, pe marginea drumului. Cum parcările gratuite nu există,  poliția recomandă șoferilor să se orienteze către parcări amenajate, private de altfel, unde trebuie să plătești, pentru a beneficia de servicii. Forțele de ordine vin cu o serie de recomandări pentru toți șoferii.

”Recomandăm șoferilor celorlalte categorii de autovehicule să manifeste prudență în condus și să evite deplasările în intervalele orare predispuse la înregistrarea valorilor maxime în termometre.“, se arată în comunicatul IPJ Mehedinți.

Pentru a nu paraliza total traficul, polițiștii au fost nevoiți să permită circulația anumitor vehicule de mare tonaj.

Continuă să citeşti
Adaugă Comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © 2022 restartnews.ro .

Noi și partenerii noștri (rețelele de socializare și furnizorii noștri de servicii analitice) prelucrăm date pentru a permite website-ului să funcționeze