Connect with us

Restart News

Incendiu de proporții pe Centura Severinului, focul a mistuit tot în cale

Un incendiu devastator a izbucnit în cursul zilei, pe centura ocolitoare a municipiului Drobeta-Turnu Severin, în dreptul localității Magheru. Se pare că, focul ar fi pornit de la un depozit(atelier) auto, neautorizat, de la niște scântei, și s-a extins cu repeziciune, la anexe și clădiri abandonate. Flăcările au cuprins și clădirea dezafectată a fostei crame și mai multe autoturisme din curtea atelierului clandestin. Este o adevărată desfășurare de forțe, pentru stingerea acestui incendiu, care amenință să se extindă. Circulația pe centură a fost blocată câteva ore.

” Opt echipaje de pompieri intervin cu cinci autospeciale de lucru cu apă și spumă, o autospecială tip ACI și două autospeciale AMOP pentru stingerea unui incendiu izbucnit în zona Magheru, centura ocolitoare. La fața locului au fost mobilizate și două autocisterne Bratner și Secom. 48 de pompieri acționează în zonă pentru limitarea și stingerea flăcărilor care au cuprins și un depozit auto. Aceștia acționează pentru protejarea clădirilor și localizarea incendiului”, comunică ISU Mehedinți.

În interiorul fostei crame a fost găsit un bărbat, conștient, care nu prezenta arsuri. Victima a fost evaluată de către paramedicii echipajului SMURD.

Forțele și mijloacele de intervenție au fost suplimentate, pentru a nu permite extinderea focului, favorizată de vegetația uscată. Intervenția este una foarte dificilă pentru pompieri, într-una din anexe sunt depozitate materiale combustibile, care prezintă un pericol pentru echipajele care intervin.

Se duce în continuare o luptă, pentru a lichida incendiul.

Continuă să citeşti
Adaugă Comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © 2022 restartnews.ro .

Noi și partenerii noștri (rețelele de socializare și furnizorii noștri de servicii analitice) prelucrăm date pentru a permite website-ului să funcționeze