Niciun comentariu

Arestați pentru trafic de droguri

Doi bărbați, de 29, respectiv 36 de ani, au fost reținuți pentru trafic de droguri de mare risc. În urma unor percheziții domiciliare, polițiștii au descoperit o plantaţie de cannabis.

”La data de 12 iulie a.c., polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Craiova, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – S.T. Craiova, au desfășurat o acțiune pe linia traficului de droguri de mare risc, în comuna Galicea Mare. În cauză s-a reținut faptul că, în perioada martie – iulie 2022, una dintre persoane ar fi înfiinţat și întreținut o cultură de cannabis, în curtea unui imobil din județul Dolj, în scopul recoltării și comercializării ulterioare a acesteia, parte din recoltă fiind comercializată de către cea de-a doua persoană consumatorilor din județul Dolj. Cu privire la cea de-a doua persoană s-a reținut că, în aceeași perioadă, alături de cannabis ar fi comercializat și MDMA. În urma perchezițiilor, au fost descoperite și ridicate, în vederea continuării cercetărilor, 20 de plante de cannabis, comprimate de ecstasy, dispozitive de mărunţit tip grinder, un cântar şi 7.089 de lei, două persoane fiind conduse la audieri”, transmite IPJ Dolj.

Activitățile de descindere au beneficiat de sprijinul jandarmilor din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Craiova.

Cei doi bărbați, de 29 şi 36 de ani, ambii din comuna Galicea Mare, au fost reținuți pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri de mare risc și au fost prezentaţi judecătorului de drepturi şi libertăţi, care a dispus arestarea preventivă, pentru 30 de zile, fiind introduşi în Centrul de Reţinere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dolj.

S-ar putea să îți placă și:

Tags: arestati pentru tarfic de droguri, craiova, dolj, droguri de mare risc, plantatie de cannabis

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed