Connect with us

Regiunea Sud-Vest

A lăsat un mesaj pe o factură de utilităţi, apoi, s-a spânzurat

Un bărbat de 46 de ani, aflat în şomaj tehnic la ALRO Slatina, după ce compania la care lucra şi-a redus activitatea, a fost găsit spânzurat luni, în locuinţa sa din Slatina, unde a fost găsit şi un mesaj scris pe o factură la utilităţi.Un coleg de serviciu al acestuia, care l-ar fi căutat acasă pentru că nu-i mai răspundea la apelurile telefonice de aproape două zile, a sesizat poliția.

„La data de 11 iulie a.c., Inspectoratul de Poliţie Judeţean Olt a fost sesizat, prin apel 112, cu privire la faptul că un bărbat, în vârstă de 46 de ani, a fost găsit spânzurat, la domiciliul său, din municipiul Slatina. Pentru efectuarea de cercetări la faţa locului, s-a deplasat echipa operativă din cadrul Poliţiei Municipiului Slatina, care a stabilit faptul că bărbatul locuia singur. În urma examinării sumare a trupului bărbatului, s-a constatat faptul că acesta nu prezenta urme vizibile de violenţă pe suprafaţa corpului”, au precizat reprezentanţii IPJ Olt

Trupul bărbatului a fost transportat la Morga Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina, în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cu exactitate a cauzei decesului. Potrivit unor surse, bărbatul a fost găsit spânzurat cu un cablu de o ţeavă de gaze, iar în locuinţă se afla un plic de la o factură de utilităţi pe care scria: „Ultima variantă/o moarte”.

Liderul sindical, Constantin Popescu, de la compania la care lucra bărbatul, acuză faptul că salariaţii aflaţi în şomaj tehnic sunt în situaţie dificilă din cauza lipsei de perspectivă privind locul de muncă.

„Sunt 600 de oameni în şomaj tehnic, toţi au datorii, cine nu are datorii, descoperiri de card, alte credite? Problema e că nu pot fi ţinuţi prea mult timp nici în şomaj tehnic pentru că nu sunt bani să fie plătiţi şi după două luni probabil că vor fi trimişi în şomaj. Vor fi concedieri pentru că nu mai sunt bani, nu este energie”, a spus Constantin Popescu, preşedintele Sindicatului „Aluministul”.

Sursa: Digi 24

Continuă să citeşti
Adaugă Comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © 2022 restartnews.ro .

Noi și partenerii noștri (rețelele de socializare și furnizorii noștri de servicii analitice) prelucrăm date pentru a permite website-ului să funcționeze