Connect with us

Regiunea Sud-Vest

A murit strivit de un TIR

Un bărbat în vârstă de 43 de ani și-a pierdut viața, după ce  a fost acroșat de un camion condus de un cetățean bulgar, în timp ce traversa printre camioanele staționate pe drumul ce face legătura dintre  DN 56 și punctul de trecere Calafat. Nu s-a mai putut face nimic pentru bărbat, acesta nu a mai avut nicio șansă.

„În ziua de 09 iulie a.c., polițiștii Poliției municipiului Calafat, au fost sesizați cu privire la faptul că, pe breteaua nr.5 ce face legătura între D.N. 56 și PTF Calafat, în afara localității, a avut loc un accident rutier mortal. La fața locului s-au deplasat polițiștii care au stabilit faptul că, un bărbat de 43 de ani, din Calafat, în calitate de pieton, în timp ce ar fi traversat printre camioanele aflate în coloană, ar fi fost acroșat de un camion condus de un cetățean bulgar, în vârstă de 53 de ani”,  transmite IPJ Dolj.

Șoferul TIR-ului a fost testat cu aparatul alcooltest, s-a dovedit că nu consumase băuturi alcoolice. Poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunii de ucidere din culpă, cercetările sunt continuate pentru stabilirea exactă a modului cum s-a produs accidentul.

Sursă foto: Newsflux.ro

Continuă să citeşti
Adaugă Comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © 2022 restartnews.ro .

Noi și partenerii noștri (rețelele de socializare și furnizorii noștri de servicii analitice) prelucrăm date pentru a permite website-ului să funcționeze