Connect with us

Restart News

A fost găsit după trei zile, într-o râpă

Un bărbat de 83 de ani a fost dat dispărut de fiica sa, în urmă cu două zile. Acesta a plecat de la casa fiicei, din Eșelnița, pe 5 iulie și nu s-a mai întors.

Familia a intrat în alertă și a anunțat autoritățile despre dispariția bătrânului. După trei zile de căutări, realizate de echipaje de poliție și jandarmi, acesta a fost găsit căzut într-o râpă, din zona Mala, rănit, dar, conștient.

Este posibil ca bătrânul să fi alunecat. A avut însă zile, a reușit să supraviețuiască trei zile fără apă și hrană, deși are o vârstă înaintată. A fost transportat la spital, pentru a primi îngrijiri medicale.

La data de 6 iulie a.c., ora 18.06, Poliția Municipiului Orșova a fost sesizată de o femeie din comuna Eșelnița cu privire la faptul că tatăl său, un bărbat, de 83 de ani, a plecat în dimineața de 5 iulie a.c., de la locuința sa pentru a merge la o colibă în apropierea comunei Eșelnița și nu a mai revenit. Ulterior, polițiștii împreună cu jandarmi, pompieri și localnici au demarat căutările persoanei dispărute. După 3 zile de căutări, echipele mixte au identificat bărbatul dispărut, într-o râpă situată în zona Mala din comuna Eșelnița”, transmite IPJ Mehedinți.

Continuă să citeşti
Adaugă Comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © 2022 restartnews.ro .

Noi și partenerii noștri (rețelele de socializare și furnizorii noștri de servicii analitice) prelucrăm date pentru a permite website-ului să funcționeze